Find det bedste tilbud på en god maler i Holbæk

Hvis du står og mangler en maler i Holbæk til dit næste malerprojekt, kan du hurtigt, nemt og gratis hente de 3 bedste tilbud på en god maler i Holbæk på 3byggetilbud.dk.

Det er nemt og ganske uforpligtende, alt du skal gøre er, at indsende oplysninger om hvilken opgave du skal have udført samt dine kontaktoplysninger, hvorefter du vil få 3 forskellige tilbud på en maler i Holbæk.

3byggetilbud.dk sørger for at du får de bedste og mest kvalificerede tilbud på en maler i Holbæk til den bedste pris. Derfor er det godt at indhente tilbud via 3byggetilbud.dk:

  • Det er nemt, gratis og uforpligtende
  • Du får tilbud kun fra en maler Holbæk eller nærområdet
 • Du får garanti der dækker ved fejl og mangler
 • Den billigste pris på en maler Holbæk
 • Du sparer tid og penge og slipper for selv at lave research

Få den bedste pris på en maler i Holbæk

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud på en maler Holbæk – prøv landets smarteste service!

Det kan være en uoverskuelig og trættende opgave, selv at skulle sidde og google rundt efter den bedste maler i din by. Med 3byggetilbud.dk får du hurtigt og nemt de bedste og billigste tilbud på en maler i Holbæk.

Det er simpelt, hurtigt og uforpligtende at få tilbud på en maler i Holbæk, da alt du skal gøre er at indsende oplysninger om din arbejdsopgave, og derefter vil du modtage de 3 tilbud.

Lad 3byggetilbud.dk gøre alt det trælse researcharbejde for dig, og lad de gode tilbud på en maler i Holbæk komme til dig.Få 3 uforpligtende tilbud på din maleropgave

Maler i Holbæk

Hvorfor det er smartest at få malertilbud på denne måde

Det gode ved at indsamle dine tilbud på en maler i Holbæk på denne måde, er at din opgave sendes ud til udbud hos de forskellige malere og malerfirmaer i Holbæk. På den måde er det dem, der kommer til dig, med deres forskellige priser og tilbud, så du frit kan vælge den pris og tilbud på en maler i Holbæk, som passer bedst til dig.

De forskellige malere ved godt, at de har størst mulighed for at få dig som kunde, hvis de tilbyder dig det bedste tilbud på en maler i Holbæk, for hvis ikke så står der hurtigt et andet firma klar til at tage opgaven for dig til en bedre pris.

Sammenlign priser på de bedste malere i Holbæk

Du sparer både tid og penge

Hvis du selv skulle til at ud og finde den rigtige maler i Holbæk til jobbet, så vil det hurtigt kunne komme til at koste dig en del tid og flere penge. Som regel laver man lidt research, udvælger sig et malerfirma og kontakter dem.

Malerfirmaet vil give dig en pris og håbe på, at du ikke kontakter andre malerfirmaer, og dermed kan du risikere at få et tilbud, som er langt fra den billigste og bedste pris på markedet.

Hos 3byggetilbud.dk bliver din opgavebeskrivelse måske sendt ud til 20-60 forskellige malerfirmaer, som alle kan byde ind med deres bud på den bedste pris på opgaven. Derefter bliver 3 af de bedste udvalgt og sendt til dig, og så har du pludseligt sparet både en masse tid, besvær og penge.

Når du bruger 3byggetilbud.dk til at få tilbud på en maler i Holbæk, får du kun tilbud fra, 1) malere som har tid til at tage din opgave i Holbæk, 2) malere der giver dig den bedste pris, og 3) malere som er gode til lige præcis den opgave, du står og skal have lavet.

Se virksomheder i omegnen af Holbæk der tilbyder maler opgaverA.M.M. Entreprise ApS
Tåstruphøj 13 – 4300 Holbæk

ANB Spektrum Malerfirma ApS
Havevang 32 – st. tv – 4300 Holbæk

HOLBÆK MALERSERVICE ApS
Bellisvej 4 – 4300 Holbæk

MALERFIRMA A.M. MADSEN ApS
Tåstruphøj 13 – 4300 Holbæk

Wolmer Gruppen Proff. A/S
Østerled 28B – 4300 Holbæk

MALERFIRMAET MEVI ApS
Mariehaven 20 – Tuse – 4300 Holbæk

MALERFA. SOELBERG ApS
Havnegade 7 – st. th – 4300 Holbæk

E.O MALERSERVICE
Engvang 1 – 1. tv – 4300 Holbæk

Malerfirmaet Rosendahl
C/O Mette Rosendahl, C/O Mette Rosendahl – Kalundborgvej 189 – 4300 Holbæk

S&M Maler firma
Henriettevej 3 – st. th – 4300 Holbæk

MALERMESTER PALLE LINDSTRØM
Wegeners Vej 13A – 4300 Holbæk

Den Glade Maler
Smutvej 5 – 4300 Holbæk

Malermester Mathias Farnum
Ringstedvej 208A – Kvanløse – 4300 Holbæk

Malermester Mathi
Minkemarkvej 18 – 4300 Holbæk

MALERMESTER HENRIK BO VILHELMSEN
Ringstedvej 255 – Igelsø – 4300 Holbæk

Malerfirmaet MB v/Michael Brodersen
Riffelhavevej 34 – 4300 Holbæk

Malerfirmaet Plan-A v/Malermester Emin Plana
Bjergmarken 24 – 2. tv – 4300 Holbæk

Eva Røddik – Malermester
Havremarken 3 – Kvanløse – 4300 Holbæk

Malermester Martin Andreasen
Søndervang 4 – 4300 Holbæk

Skiltemaler Sørensen
Borgmestergårdsvej 6 – 2. tv – 4300 Holbæk

Malerfirmaet S.A. Holbæk
Nørrevang 33 – 4300 Holbæk

Malermester Kurt Strand
Fjordparken 33 – 4300 Holbæk

Ellebæks Malerservice v/Jonas Ellebæk
Odinsvej 8 – 4300 Holbæk

SHD Malerservice
Ladegårdsparken Vest 89 – 1. tv – 4300 Holbæk

Top malerservice
Knudskovparken 74A – 4300 Holbæk

Jorløse Malerfirma v/Dorthe Larsen
Oldhøjen 29 – 4300 Holbæk

Malermester Michael Jensen
Kalundborgvej 183 – 4300 Holbæk

DBE service V / David Benjamin Elm
Ringstedvej 210 – Kvanløse – 4300 Holbæk

RKC
Vestervangen 77 – 4300 Holbæk

ry entreprice
C/O Skattecenter Holbæk, C/O Skattecenter Holbæk – Jernbanevej 6 – 4300 Holbæk

Så nemt og hurtigt er det at finde en maler i Holbæk

3byggetilbud.dk har et kæmpestort netværk af forskellige både dygtige og professionelle malere i Holbæk. De står alle sammen klar til at tage din opgave til den skarpeste pris.

Når du vælger at gøre det gennem 3byggetilbud.dk, er du sikker på, at det kun er seriøse firmaer med meget erfaring i bagagen, som kan tage din opgave. Du får altså allerede et kvalitetsstempel på din nye maler i Holbæk, ved at få 3 tilbud gennem hjemmesiden.

Det er nemt og enkelt at få et tilbud på en maler i Holbæk fra 3byggetilbud.dk. Først skal du indsende beskrivelsen på den opgave, du skal have udført sammen med din kontaktoplysninger. Når du har indsendt din opgave og oplysninger, vil 3byggetilbud.dk begynde at behandle den hurtigst muligt.

De vil måske kontakte dig, hvis de har brug for nogle praktiske oplysninger, som f.eks. tidsfrister eller andre informationer, som er relevante for malerne at have, før de kan give dig et godt tilbud. Herefter vil 3byggetilbud.dk sende din opgave rundt til de forskellige malere og malerfirmaer i Holbæk. Inden længe vil du modtage de bedste tilbud og priser på en maler i Holbæk.

Når du har modtaget de 3 tilbud, skal du acceptere det, som lyder bedst i dine øre. Herefter vil maleren kunne påbegynde arbejdet på den aftalte dato. Er der ingen af tilbuddene, som du synes godt om, så kan du altid takke nej til dem alle. Tilbuddene er gratis og uforpligtende, og du har ikke bundet dig til noget, før du takker ja til et tilbud.

Få hurtigt og nemt 3 gratis tilbud fra malere i Holbæk

Maler i Holbæk

Hvad koster en maleropgave i Holbæk?

Prisen på en maler i Holbæk afhænger af flere forskellige faktorer. Hvis du vælger at male selv, vil prisen være lavere, da der kun vil være udgifter op selve materialerne der skal bruges. Hvis du vælger en professionel maler i Holbæk til at udføre din opgave, vil du også skulle betale for deres tid.

Mange vælger at hyre en maler til at udføre deres maleropgave, fordi man sparer en masse tid, men man også er sikret et godt, professionelt og tilfredsstillende resultat. Maling er ikke bare at stryge en pensel, der er mange ting, der kan spille ind, før man kan kalde det et flot udført arbejde.

Når du hyrer en professionel maler i Holbæk, betaler du også for deres kompetence, høje kvalitet og effektivitet. At ansætte en maler i Holbæk til at udføre sit arbejde, betyder ikke kun at du får en til at lave arbejdet for dig, men du får også værdi for dine penge som kan holde dig i lang tid og som sikre dig et godt resultat, så du med ro i maven f.eks. kan overdrage din lejlighed eller selv bo i den i mange år efterfølgende.

Du sparer også tid på den måde, at hvis du selv udførte arbejdet, vil der måske opstå fejl og mangler, som skal enten rettes op på eller opretholdes i løbet af noget tid. Med en professionel maler i Holbæk behøver du ikke bekymre dig om forkerte penselstrøg eller dårligt udført arbejde. Udover at man skal betale for malerens tid, er der også ting som areal, materialer og omfang, som spiller ind i hvad det kommer til at koste. Som udgangspunkt så koster det omkring 100-200 kr. pr m2 at få malet, og det er inklusiv materialer.

Derudover skal man også tænke på antal rum, loftshøjde, og hvis der f.eks. er andre ting, der besværliggør opgaven. Så hvis du f.eks. har en lejlighed på de 50 m2, vil det koste mellem 5000-10000 kr. at få det hele malet, af en maler i Holbæk. Den endelig pris vil altid variere på hver enkelt opgave, da der er flere ting at tage højde for. Ovenstående kan ses som en vejledende pris på en maler i Holbæk, når du skal beregne hjemmefra om arbejdsopgaven er noget i har budget til, og prisen er udregnet ud fra den gennemsnitlige almindelige bolig.

Som et lille ekstra plus kan en maler også komme med gode råd og inspiration til fremtidige maleropgaver eller gør-det-selv-arbejde. Du kan også få input til det arbejde, der skal udføres, så du er sikret et ekstra tilfredsstillende resultat, som du kan få endnu mere glæde af. Maler i Holbæk

Hvilke opgaver kan man få lavet af malere i Holbæk?

Hvis du vælger en professionel maler Holbæk, er du sikker på, at de kan dække dine maleropgaver, uanset hvad det skulle være. Derudover tilbyder de fleste og spartling af både vægge og lofter, så du ikke selv skal til at gøre det. Derudover kan du få malet:

 • Vægge, gulve og loft
 • Døre, vinduer og karme
 • Facader, tag og gavl
 • Indendørs og udendørs

Udover at male tilbyder malerfirmaer også:

 • Fjernelse og opsætning af tapet
 • Spartling
 • Lakering og oliering af gulve og terrasser

Det er derfor ikke kun dine maleropgaver, som en maler i Holbæk hurtigt kan fikse.

Hvis din maleropgave også indebærer f.eks. fjernelse af tapet og spartling, så kan du nemt få et tilbud på dette også, så du heller ikke skal til ud at finde en, som kan udføre den individuelle opgave for dig.

En maler i Holbæk kan også tilbyde at hjælpe dig med flytning af møbler inden opgaven, bortskaffelse af affald og andre mindre ting, som gør maleropgaven mindre besværlig for dig, og så du slipper for at skulle lave særlig meget. Oftest kræver disse små ekstra service en pris, så det er værd at være opmærksom på, når man får et tilbud.

Få de 3 uforpligtende tilbud på maler Holbæk i dag

Maler i Holbæk

Godt at vide inden du bestiller en maler Holbæk

Når du har fået dine 3 tilbud på en maler i Holbæk, kan du altid lave lidt af din egen research om maleren, inden du bestiller og takker ja. Først og fremmest er det altid en god idé at tjekke andre kundeanmeldelser ud.

Derved får du den mest autentiske oplevelse og det mest realistisk billede af din kommende maler i Holbæk.

Derudover kan du besøge malerens sociale medier eller hjemmeside for bedre at få et større helhedsbillede af deres firma og de opgaver, som de udfører. At se eksempler på allerede udført arbejde, er en god dokumentation for at de ikke er bange for at vise resultaterne frem, og du er sikret, at de er stolte af deres arbejde.

Dette er en måde, hvorpå du hurtigt kan blive mere tryg ved dit valg, og om hvorvidt maleren er at godt match for dig. Lokale facebook grupper for Holbæk kan også være et godt sted at søge efter folks personlige erfaringer fra den maler i Holbæk, som har sendt dig et tilbud. Du kan søge efter malerfirmaets navn i søgefeltet i de individuelle bygrupper, og hurtigt få øje på om der er nogle opslag, som omhandler deres arbejde.

Det kan også være en god idé at se, om malerfirmaet eventuelt har en Trustpilot, hvor folk har aflagt anmeldelser. Her er anmeldelserne nemlig ofte verificeret, så du er sikker på, at det rent faktisk er kunder, som har haft besøg af maleren. Anmeldelser og andre kundeoplevelser er et godt første sted at starte, og hvis folk for det meste kun har gode ting at sige, så kan du ofte bekymringsfrit vælge denne maler.

Nogle gange kan det være en fordel at tjekke op på, hvor længe den pågældende maler Holbæk har eksisteret. Et ældre malerfirma indikerer, at de har mere erfaring og ekspertise, og at de har en god forretning, som har kunne køre i lang tid. Nye malerfirmaer burde dog ikke skræmme dig væk, da de ofte er lige så dygtige og seriøse indenfor deres felt.

Kig på om malerfirmaet fremtræder professionelt, og så kan det oftest være lige meget om det er et gammelt eller nyt firma. Hvis prisen kan være afgørende for dig, så kan du undersøge og sammenligne de forskellige malere og deres priser. Derved får du hurtigt et overblik over, hvem der kan give det bedste og billigste tilbud. Husk dog på at det billigste ikke altid er det bedste.

Få 3 tilbud fra lokale malerfirmaer

Med 3byggetilbud.dk er du som sagt sikret garanti, så du er økonomisk dækket ind, hvis der skulle opstå fejl og mangler efter opgavens udførsel.

Dette er ikke noget, du nødvendigvis har, hvis du selv vælger en maler i Holbæk og laver research. Med 3byggetilbud.dk er du også altid sikret tilbud fra en maler med erfaring, og som altid leverer et tilfredsstillende resultat.

Med 3byggetilbud.dk kan du i dag indsende din arbejdsopgave og hurtigt få 3 gratis tilbud fra malere i Holbæk. Malerne i Holbæk er nøje udvalgte med øje for god kvalitet til skarpe priser, så med 3byggetilbud.dk er du sikret at dit arbejde bliver udført med præcision, ekspertise og til den bedste pris. Maler i Holbæk

Hvorfor vælge at finde en maler i Holbæk med 3byggetilbud.dk

Ved at benytte 3byggetilbud.dk har du næsten alt at vinde og intet at tabe. Udover at der nemt, gratis og hurtigt at finde en maler i Holbæk, så får du med tilbuddene fra 3byggetilbud.dk også garanti på din opgave, så dækker fejl og mangler. Derudover er der 4 andre fordele ved at benytte sig af muligheden:

1. Det er nemt

Det at selv skulle til at ud og finde en maler i Holbæk til ens projekt, kan være en trættende og uoverskuelig opgave. Der er flere forskellige malere i Holbæk at vælge i mellem, og derfor kan det hurtigt blive en besværlig opgave at finde et malerfirma på egen hånd.

Med 3byggetilbud.dk bliver hele arbejdet gjort for dig, så du slipper for at finde frem til flere forskellige malere i Holbæk selv og vente på svar fra dem.

Med 3byggetilbud.dk bliver din opgave automatisk og nemt sendt ud til alle de forskellige malere i Holbæk, og herefter er det malerne der skal komme til dig og ikke omvendt. Så du kan altså læne dig tilbage og vente på at blive sat i kontakt med tre malere, der alle hver især har deres svar på det bedste og billigste tilbud til din maleropgave.

2. Det er hurtigt

Nogle gange kan man have en tendens til at udsætte de opgaver, man ved vil være meget tidskrævende. Det kan være svært at finde tiden til at sætte sig ned og finde frem til den rigtige maler i Holbæk til ens arbejdsopgave.

Hvis du vælger at bruge 3byggetilbud.dk, så vil de lave alt det opsøgende arbejde for dig, så du er fri for at skulle sætte tiden af til det.

Alt du skal gøre er at udforme din opgavebeskrivelse og indsende den, og herefter vil 3byggetilbud.dk indenfor 3 arbejdsdage finde og formidle kontakten mellem dig og malerne, så du hurtigt kan komme videre med din opgave. Det er tidsbesparende for dig, så du får masser af tid til en masse andet!

3. Der er garanti på opgaven

Først og fremmest så er du med 3byggetilbud.dk garanteret, at du får en maler i Holbæk som har erfaring, er professionel og udføre sit arbejde, som de skal. 3byggetilbud.dk har et stort netværk af malerfirmaer, og de sætter stor ære i, at alle har erfaring og arbejder seriøst indenfor deres felt.

Skulle det uheldige og usandsynlige ske, at der efter opgavens udførsel er fejl og mangler, så er du dækket økonomisk, hvis du har valgt en af tilbuddene fra 3byggetilbud.dk.

Entreprisegarantien dækker op til 35.000 kr. for private og op til 100.000 kr. for foreninger og erhverv. Du kan altså med ro i maven benytte dig af tilbuddene, uden at skulle bekymre dig om hvorvidt de udfører sit arbejde ordentligt eller ej – du er nemlig dækket af både en professionel og økonomisk garanti.

4. Det er gratis og uforpligtende

De 3 tilbud på en maler i Holbæk fra 3byggetilbud.dk er fuldstændig gratis og uforpligtende, så når du indsender din opgavebeskrivelse og kontaktoplysninger, er du ikke bundet til noget. Hvis du ender med at takke nej til de 3 tilbud, så skal du ikke af med nogen penge overhovedet.

Du kan derfor gratis og uforpligtende få dine 3 tilbud på den bedste maler i Holbæk og være sikker på, at du får tilbudt de 3 bedste malere til din opgave. Du er garanteret de bedste tilbud med økonomisk sikring.

Maler i Holbæk